31. tammikuuta 2012

Tukholmassa !

Turvallisesti Tukholmassa. Matka sujui rattoisasti, kämppäkin on viihtyisä. Kiinnostaako siis asuntopostaus tästä luukusta ? :) En tiedä oikein mitä kertoa. Työtkin on aloitettu, tänään oli ensimmäinen varsinainen päivä. Eilen käytii vaan tutustumassa paikkaan ja muuta. Ja ne pyys miuta jo tänään sinne kesätöihin ;D Katsellaan, katsellaan.
Photobucket
Vielä ei olla missään edes ehditty kämppiksen kanssa pyörähtää. Jos ei eilistä tunnin lenkkiä lasketa. Meillähän on kaikki mukavuudet tuossa talon alakerrassa. Sieltä pääee suoraa metrolle, eli töihin mennessä tarvitsee ulos mennä vasta Svedmyrassa :D Kuitenkin, metron lisäki siellä on kauppa, karkkikauppa, parturi-kampaamo, thai-ravintola, juottola, lastenvaatekauppa ja jotain muuta. Eli siis kaikki mukavuudet :)

Nyt kuitenkin pitänee päästää kämppis käymään mm. facebookissa ;>

28. tammikuuta 2012

Lähtö lähenee

Huomenna pitäis tähän aikaa olla jo valloittamassa Tukholmaa ! Tai siis, ehkä harkitsemassa nukkumaan käyntiä, pienoisessa jännityksessä. Huomenna 11.12 suunaa juna kohti Tikkurilaa. Sieltä bussilla kentälle ja kentällä treffaan matkakumppanit. 16.50 olisi lennon tarkoitus lähteä. Ja 16.50 olla perillä Arlandassa (ei, tuossa ei ole virhettä.)


(kuva. google)
Tän päivän vietin pakkaillessa, ja vieläkin ollaan vaiheessa. Hups. Lisäks tapasin paria ystävääni vielä (: Nyt vielä tulostamaan lentoliput ja katsomaan tuo Tyttö joka leikki tulella osa 2/2 loppuun !

24. tammikuuta 2012

Matkapäiväkirja

One Lovely Blog Award -tunnustusta tehdessäni mainitsin päiväkirjan kirjoittamisen. Tai oikeastaan sen, että haluaisin kirjoittaa mutta aina se jää. Nyt kuitenkin Ruotsin reissua varten on ostettu oma vihkonen/kirjanen, joka saa luvan täyttyä (vaikka itekseen) reissun aikana.
Photobucket
Ostin Tiimarista jonkun ruman kovakantisen vihkosen/kirjasen, jonka päällystin oman mieleni mukaan, tosin rajallisista välineistä. Löysin kotoa kasan aikoinaa tulostettuja mustavalkoisia kuvia ja nipun lehtileikkeitä. Etukansi sai yksinkertaisen kuvan tekstillä. Ehkä salaa kaipaan tuohon vielä jotain, katsotaan saanko mitään aikaiseksi.
Photobucket Takakanteen oli pakko saada Michael. Lisäksi joku random kartallinen kuva. Takakansi on vähän millainen on, mutta sitäpä ei tarvihe kaikille näytellä ;D Mutta tuonne on jo tulossa vielä hieman lisuketta.

Eräs lukija kyseli myös, että kirjoittelenko sieltä Tukholmasta käsin, totta kai kirjoitan ! Kysynkin teiltä, kuinka paljon siedätte ihan arkisia Stockiksen kuvilla varustettuja postauksia ? 

Tähän väliin pitänee kertoa jo yhdestä matkaan liittyvästä mutkasta. Sain eilen illalla tietää, että 56neliön kaksio vaihtuikin 25neliön studioon. Sen pikkuisen kenkälaatikon jakaa kanssani toinen opiskelija. Ja nyt ei ole tietoa, saadaanko me tuohon luukkuun nettiä niin, että se kuuluu vuokraan. Tuon kaksion suhteen se piti saada pientä lisähintaa vastaan vuokraan. Ja homma tosiaan kusas tuolla Tukholman päässä, niille ei kai selvinnyt mikä homman nimi oikeastaan oli ja nyt on tosiaan soppari kirjoitettu tuosta pienestä studiosta.
Hätävaraksi koitan saada muutaman postauksen ajastuksella tänne, jos joudummekin taikomaan jostain kahden kuukauden sopimuksen sinne.

Tortaina pitäisi palaverissa kuitenkin selvitä kaikki mieltä askarruttavat asiat. Ja eiköhän sillon selviä vähän tuosta kämpästäkin ! :)

23. tammikuuta 2012

Inspiraatioita ja kynsiä

Photobucket
IsaDora - Second Nails, H&M Nail Polish - Mother of pearl, Pink pearl, Golden Rose - 103, Scratch - Satin Gold, Seche Vite
Photobucket
Lakat jälleen käyttö järjestyksessä. Tippiin töpötelty Pink Pearlia ja Golden Rosea. Koko kynnelle sipaistu Scratchia.
Photobucket
Näihin inspiraatio lähti kun näin swatchin Orlyn Winter Wonderland nimisestä lakasta.
Orly Winter Wonderland Orly Tis The Season Holiday 2010 Collection Swatches & Review
Photobucket
IsaDora - Second Nails, KIKO - 301, Wet 'n' Wild - Night Prowl, GOSH - Bright Passion, Color Club - Wish upon a Rock-Star, KIKO - 270, Konadin valkoinen erikoislakka sekä Seche Vite. Bundle Monsterin laatta BM21 sekä strassit.
Photobucket
KIKOn päälle töpöttelin Wet 'n' Wildiä, jonka päälle sipaisin GOSHia ja CC:tä. Nimettömiin leimaukset ja leimauksen suurimman tähden keskelle tummanpunainen strassi.

Inspiraatio näihin kynsiin lähti, yllätys yllätys, Michael Monroesta. Tai tarkemmin ottaen hänen vaatteista.

Täältä

Tälläistä taas tänään. Nyt suihkuun ja sitten ehkä tekemään vielä koulutehtäviä. Enää kuusi päivää lähtöön. Apua !

22. tammikuuta 2012

One Lovely Blog Award


Säännöt:
1) Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin. 
2) Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi. 
3) Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.

Ihana imlacking lahjoitti tämän, kiitos !

Fakta 1. 
Jotkut ehkä ovatkin saaneet jo selville, että ihailen suuresti Michael Monroeta. Rakastan niin herran musiikkia, tyyliä kuin kaikkea muutakin. Viimeisimpänä oon kiinnittänyt huomiota hänen kynsiin, ja niistä oon nyt saanut inspiraatiota useimpiin tekeleisiin. Tänään piti uuden ispiraation takia pätkäistä kynnet lyhkäisksi, koska ne ei vaan toimi pitkissä.
Fakta 2.
Yritän kirjoittaa päiväkirjaa, ihan perinteistä käsin kirjoitettavaa. Alkuinnostuksen jälkeen se yleensä aina jää. Viime kesänä aloitin ns. kesäpäiväkirjaa, mutta se tyssäsi töiden alkuun. Sen jälkeen sain kirjoitettua vain Michael Monroen keikasta. 
Seuraava haaste on matkapäiväkirja Ruotsin reisussta. Pyrin, että siitä tulee jopa jotain. Haluan jonkin kokreettisen muiston siitä, jotain mitä ei ehkä voikaan kirjoittaa tänne blogin puolelle. Ja tästä oon heittänyt itelleni pientä haastetta, että silloin tällöin pitää blogin puolelle päivittää, miten sen pitäminen onkaan edistynyt.
Fakta 3.
En osaa antaa itseni nukkua, vaikka väsyttääkin. Jos koulu alkaa myöhempään, herään yleensä viimeistään 7-8 aikaan. Viikonloppuisin en anna itseni nukkua, ylhäällä pitää olla viimeistään kymmeneltä. Yritän kyllä mennä ajoissa nukkumaan, aina se ei ole niin helppoa :D 
Fakta 4.
Ahdistun yleensä, kun joku kertoo kuinka paha olo hänellä oikeasti on, tai kuinka huonosti hänellä on joskus mennyt. Ahdistus johtuu ensinnäkin siitä, etten tiedä mitä pitäisi sanoa ja toiseksi, en pysty mitään tekemään sen eteen. Henkilön pitää itse työstää asiaa, että voi taas paremmin.
Fakta 5.
Vietän vapaa-aikani lähes aina neljän seinän sisällä. Yleensä datailen, huomaamattani ties kuinka kauan. Siinä samalla kyllä hoituu koulutehtävät, kynnet ja kaikki muu. Mutta en tiedä mitä sitä muutakaan keksis täällä kenkälaatikossa ?
Fakta 6.
Palelen herkästi. Täällä asunnossa on lämpötila aina alle 20, näin talvella se on hirveää. Ulkona palalen parin asteen plus asteillakin ihan liikaa. Tää alkaa pikku hiljaa ärsyttämään, niin itseä kuin muitakin. Etenki jos joutuvat kuuntele
Fakta 7.
Kaipaan parisuhdetta. Kaipaan niitä mukavia iltoja miehen kanssa, jolloin ei tehdä mitään erikoista. Ja taisin puhua tänään asian suhteen itseni pussiin, vakuutin yhdelle kaverille että kyllä sitä ihminen hyvin pärjää yksinkin, jos ei tee siitä ongelmaa, enkä itse parhaillaan kaipaa mitään. Hups.

Haastan !

18. tammikuuta 2012

Shoppailin

Enpä muista millon viimeks oon ostellu vaatteita. Tänään niitä tuli ostettua ihan urakalla. En uskalla käydä verkkopankissa kattomassa paljonko oikein meni.. :D
Photobucket
H&M:stä ihanan pehmoinen ja lämmin neule kivalla nauhakiinnityksellä.
Huomatkaa ihanat Michael & Dregen paidassa !
Photobucket
H&M:stä toinenkin neule.
Photobucket
Seppälästä perus musta neule.
Photobucket
Lisäksi alusvaatteita ja pari toppia. Paikkoina H&M, Lindex ja Seppälä. Lisäksi H&M:stä tarttui matkaan vielä yhdet mustat lökärit.
Photobucket
Ja läheisestä antikvariaatista dvd kolmella eurolla.

Pitäis kai valmistautua henkisesti huomiseen koulupäivään. Joudun toisen luokkalaisen kanssa siirtymään luokan eteen puhumaan hengitysteiden imemisestä ja trakeostomiasta. Apua ! Lisäks meillä on jotain käytännön harjotuksiakin.. Nyt kuitenkin uusia kynsiä kehiin !

16. tammikuuta 2012

Skittles -kynnet & OPI



 Suvi Teräsniska - Pahalta piilossa Oon ihan myyty, tää kappale on todella ihana. Photobucket
Näitä lakkoja käytetty, IsaDoran Second Nails alla ja Seche Vite sitten päällä.
Vasemmalta oikealla, samalla peukusta pikkurilliin.
Orly - Fresh , Depend - 124  & 054 , H&M - Yellow ja Depend 034.
Photobucket
Ilman salamaa.  Photobucket
Salamalla.
Photobucket
Ostin tänään esimmäiset OPIni. Pyörähdin pitkästä aikaa Kickissä ja alennuspöytä oli saanut täytettä. Söpö pikku-OPI pakkaus. En tiedä miten kannattavaa näitä on ostaa, kun yhdessä pullossa on 3,75 ml, mutta ei anneta sen nyt häiritä ;D
Photobucket
A Grape Fit ! , Shorts Story , On the Same Paige sekä RapiDry Top Coat.

Tänään kuulin pitkästä aikaa joltain ulkopuoliselta kehuja kynsistäni. Hierojani mainitsi kuinka nätin pirtsakat ne ovat. Piristi kyllä huimasti tätä päivää (:
Nyt kuitenkin suihkuun ja sen jälkeen taidan pohtia, miksi lupauduin menemään huomenna kahdeksaan kouluun, neljä tuntia ennen kuin varsinaisesti koulu alkaa.

15. tammikuuta 2012

Täältä tullaan Tukholma !

Mainistin syksyllä mullistavasta asiasta. Ja viimesimmäksi mainitsin eräästä paljastuksesta tässä postauksessa
Tasan kaksi viikkoa aikaa siihen kun muutan Ruotsiin ! En pysyvästi, mutta kahdeksi kuukaudeksi ja se on tälläiselle vähän maailmaa nähneelle, ei loistavaa kielipäätä omaavalle neidille ihan tarpeeksi (melkein liikaa !).
Aloitan kuun toiseksiviimeinen maanantai työssäoppimisen Suomikodissa. Täytyy myöntää, että jännittää ihan vietävästi, mutta samalla odotan innolla. Pääseepähän asumaan ulkomaille, mikä on ollut jo pidempään haaveissa.
Photobucket
Onneks reissulle lähtee seuraa. Opiskelija Mikkelistä neljäksi viikoksi ja toiseksi neljäksi viikoksi meidän koulusta eräs oppilas. Eipähän tarvi yksinään olla ihan hukassa (;
Photobucket
Ja nyt taitaa olla enempi aikaa seikkailla kaupungilla. Vaikka kämppä on jossain syrjäsemmällä alueella (mistä on töihin reilu puolen tunninmatka metrolla..), eiköhän sieltä pääse keskustaankin jotenkin :b
Photobucket

ps. Jag ska bli närvårdare med utbildningsprogrammet för sjukvård och omsorg.

11. tammikuuta 2012

Kiiltoa, mattaa, glitteriä, tuoksua, hempeää

Näitä kaikkia on mahtunut viimeisten kolmen päivän kynsiin. Photobucket
Maanantai: Depend 115. Vinottain vedetty Rimmelin mattalakka tippiin, ja rajalle vedetty Delia nail artin violettia glitteriä.
Photobucket
Tiistai: Color Club - Wicked Sweet. Ihana tuoksu lakka, jonka tuoksua en osaa määritellä, niin hyvä se on kuitenkin, että tekisi mieli syödä ;D
Nimettömissä käytetty Sanna Taralta saatuja kynsitarroja, samoin kuin peukun kirjaimet. Peilaavat sydämet tilattu aikoinaan.
Photobucket
Keskiviikko: Orly - Bon Bon. Ihastuttava melkein mustikkamaidon värinen lakka. Roimasti miinusta peittävyydestä. Kynsillä neljä kerrosta, ja vielä olisi saanut ainankin yhden laittaa.

Nää kuvat ovat taas vähän mitä ovat. Kaikki ovatkin varmaan huomanneet, ettei sitä luonnon valoa ole kovin ruhtinaallisesti. Lähen aamulla yleensä puolen kahdeksan jälkeen liikenteeseen, ja palailen kotiin kolmen ja kuuden välillä. Missä olikaan se valoisa vapaa-aika ? Nyt kuitenkin laittamaan uudet lakat.

8. tammikuuta 2012

Scratch, CG & MO

Ensimmäisen Ruotsista ostettu Scratch -merkkinen lakka. 116 Juicy, Nails1820 -blogin ihana neiti kyselikin tämän perään, peittääkö yksinänsä miten jne.
Photobucket
Ja kyllä tämä peittää. Kahdella kerroksella sai omaa silmää miellyttävän tuloksen. Kolmannella tämä olisi varmasti näyttänyt vielä paremmalta.
Photobucket
(salamalla)
Tällä hetkellä kynsillä on ihana China Glazen Tantalize Me
Alkuun en pitänyt tästä lakasta juuri yhtään, ajattelin että peittää huonosti. Tämähän oli äitini valinta, kun tilasimme kimpassa lakkoja ennen joulua. Syystä a, b tai c viikonloppua viettäessä äidillä, käytössä oli vain kaksi lakkaa, joista molemmat pääsivät kynsille.
 Photobucket
(ilman salamaa)
Toinen lakka oli nimettömässä esiintyvä Models Ownin Golden Green. Hyödynsin ensimmäistä kertaa voittamaani koristeteippiä lakkauksessa, tosin vain saadakseni tuollaiset kivat ruudut.Photobucket
Haluatteko muuten jatkossa nähdä kuvat käytetyistä lakoista ja tarvikkeista ? 

5. tammikuuta 2012

Hki - Stockholm - Hki pt. 3

Viimesenä vuorossa löytöjä laivalta, Tukholmasta ja Helsingistä. Kovin kummosia ei löytynyt, mutta sitäkin mieluisempia :)
Photobucket
Karkkia kun en syö, piti laivalta kotiuttaa jotain. Tässä tapauksessa siis purkkaa. Olisi voinut kyllä vielä pari laatikkoa ostaa, riittäispähän pidemmäksi aikaa (4,50 € /kpl).
Photobucket
Miulla ei oo koskaan ollut puhelinta, johon saisi kivan kännykkäkorun. Nyt kun on, piti saada tämä ihana pieni Hattivatti (3,50 €).
Photobucket
(laatu♥)
Åhlensilta rakkautta ensisilmmäyksellä -laukku (995 kr = n. 100 €)
Photobucket
Åhlensilta tais olla myös nämä. Scratch merkkisiä lakkoja; 102 Satin Gold sekä 116 Juicy. (n. 100 kr = n. 11 €/kpl)
Photobucket
Ruotsin Indiska, vanhan kaupungin puolelta (39 kr = n. 4 €).
Photobucket
Cubus (46 kr = n. 5 €)
Photobucket
Nyt päästiinkin jo Helsingin shoppailuihin. Halusin ehdottomasti päästä käymää Lushin liikkeessä, hakemassa itselleni tuon kovasti kehutun Lemony Flutter:n. Meidän äiti halus kokeilla tuota The Jilted Elfiä, sehän on tuollainen 'hyytelö' suihkusaippua. Pow Wow on huultenkuorinta aine joka poksuu huulilla.
Photobucket
(laatu ♥)
MicMacista kaksi kivaa kaulakorua. Oreo keksi -kaulakoru oli tarjouksessa. Ja tuollaisen kameran olisin halunnut jo silloin kun viimeksi kävin Helsingissä. Tuo kamera muuten toimii, salama välähtää ja suljinääni kuuluu ;)
Photobucket
Stockmannilta alennuksesta löytyi Konadin keltainen erikoislakka -30%.
Photobucket
Photobucket
Myös laatat M62 & M44 -30%:n alennuksessa.

Tälläistä tällä kertaan :) Kävin tänään pyörähtämässä lähikaupungin alennusmyynneillä, mukaan ei tarttunut kuin farkut H&M:stä ja suoritusrauta Citymarketista, ei kovin kummosta. Nyt jatkan Putouksen katselemista dvd:ltä !

4. tammikuuta 2012

Hki - Stockholm - Hki pt. 2

Nyt muutama kuva Ruattin mualta. Vanha kaupunki on upea. Sanoin mein äitille, että hieman petyin Tukholmaan. Mutta ehkä en kuitenkaan, se pieni pettymys johtui vain siitä, että aikaa oli niukasti, eikä sen puolesta ehtinyt nähdä kaikkea mitä olisi halunnut.
Kohta on aikaa, paljastanen teille pian yhden asia ;>
Photobucket
Photobucket
Photobucket s
Etsi yksi ruotsalainen.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Laivalla tuli vastaan joku jannu, jolla oli muuten samanlainen paita mutta siinä luki 'I ♥ Swedish Girls'.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Hei hei Tukholma, nähdään taas pian !
Photobucket
Keskiviikkoaamu, ei enää pitkä matka Helsinkiin :)